Kölykök

Kiskutyáink születtek!

Kedves Érdeklődő!

Kérem, szíveskedjen a kérdőívet kitölteni vagy rövid emailben bemutatkozni, esetleg telefonon felhívni!
Ne akarjon árat és egyéb információkat bemutatkozás nélkül messengeren, smsben, whatsappon kérni. Amennyiben csak az árra és az azonnal elvihető kölykökre korlátozza a kommunikációt az üzenetét válasz nélkül törlöm. Tiszteljük egymást bizalommal!

Ezen az oldalon röviden összefoglaljuk a kennelünkben született/születendő kiskutya megvásárlásához szükséges alap információkat.

  • Kiskutyáinkat elvinni leghamarabb 10 hetes korban lehetséges a koruknak megfelelő oltásokkal (3 oltás, 4 féreghajtás), beültetett chippel, állatorvosi vizsgálatot követően
  • Minden kiskutyához kölyök csomag és dokumentáció jár: törzskönyv, szerződés (garancia), számla, átadási igazolás
  • Gazdijaink számára non-stop elérhetőséget biztosítunk, ha bármilyen gond vagy probléma merülne fel
  • A kutya ingyenes oktatásban részesülhet kutyaiskolánkban
  • Kiállítási célra vásárolt kiskutya esetén szívesen segítünk a felkészülésben
  • Amennyiben tenyésztési céllal vásárol kiskutyát, az alom tervezéskor is számíthat segítésgünkre, sőt, kanjainkkal történő fedeztetés esetén árkedvezményt is adunk
  • Mindenkinek kötelessége garanciát adnia az általa eladott “termékre”. Mi a PTK szerinti egy éves garanciát írásban is vállaljuk kutyáinkra -“örök élet” garanciát sajnos nem tudunk  vállalni, de természetesen bármilyen probléma felmerül, segítjük a gazdikat.  Szerződéssel biztosítjuk a garanciális feltételeket.

Nálunk a kutyák “gyerekszámban” élnek. Minden kiskutya születésekor ott vagyunk, segítünk, gyakorlatilag a kezünkbe születnek, ezért az ő boldog életük számunkra nagyon fontos. Elvárjuk Gazdijainktól, hogy időnként küldjenek néhány sort és képet közös életükről.

Mivel kutyakiképzéssel is foglalkozunk, szívesen segítünk, látjuk el tanácsokkal Gazdijainkat.

Minden évben megrendezésre kerül családi napunk, ahová sok szeretettel várunk minden Gazdit és kutyáját, hogy együtt gyönyörködhessünk a gyerekekben és élvezzük a családias hangulatot. Büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy nem egy Gazdink van már, aki a második kuytusát vette tőlünk.

Ön nem csak “egy kölyköt” kap, hanem az összes szaktudásunkat, szeretetünket, tapasztalatunkat és egy családi közösséget!

BABAHÍREK